کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
درباره تفاوت کامپوزیت ونیر با روکش های دندانی چه میدانید؟
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
این به معنای کمتر بودن زمان مورد نیاز برای ترمیم و کمتر بودن تعداد دفعات مراجعه به مطب دندانپزشک است.
با این تفاسیر مراجعان ما برای اینکه با کامپوزیت صاحب یک لبخند بهتر و ایده آل شوند این مراحل را طی می کنند:
بطور کلی کامپوزیت دندان به دلیل ویژگیهای زیبایی، دوام و تطابق با دندانهای طبیعی، انتخاب محبوبی در ترمیمهای دندانپزشکی مدرن است.
در مقابل بی توجهی به نحوه نگهداری صحیح و نکات بهداشتی میتواند موجب پوسیدگی دندان کامپوزیت شده و آسیب دیدن زودهنگام روکش شود.
دندانقروچه: اگر عادت به دندانقروچه دارید، از محافظ دهان شبانه استفاده کنید تا از فشار زیاد بر کامپوزیتها جلوگیری شود.
علاوه بر این، اگر ذرات غذا بین کامپوزیت و دندان حبس شوند، باکتری ها در دندان رشد می کنند و خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهند. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا پزشک شما دندان های کامپوزیت شده و وضعیت لثه هایتان را بررسی کند.
استفاده از بهترین مارکهای کامپوزیت دندان، کیفیت نهایی کامپوزیت دندانها را تا حدود زیادی تضمین میکند. پس اگر قصد کامپوزیت دندانهای خود را دارید، بد نیست بهترین برندهای کامپوزیت دندان را بشناسید.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
حفظ سلامت دندان: برخلاف ترمیمهای دیگری مانند آمالگام که نیاز به خالی کردن زیاد دندان دارند، استفاده از کامپوزیت برای ترمیم حفرهها نیاز به تراش کمتر دارد و درنتیجه ساختار طبیعی دندان تا حد زیادی حفظ میشود.
اگر دندان های من نامرتب باشند با کامپوزیت اصلاح می شوند یا حتما باید اول ارتودنسی کنم؟
کامپوزیت تنها در مواردی درمان محدود به یک یا چند دندان باشد قابل استفاده است.
این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف میشود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.